31.1.2016

Uusi vuosi toi uuden nimen ja uuden ilmeen

Kun Sky-Media aloitti toimintansa vuonna 1990, ei kukaan voinut aavistaakaan, missä oltaisiin vuonna 2016. Toiminta alkoi T-paitojen myynnillä auton takaluukusta ja nyt mallistossamme on laadukkaita tuotteita 26 brändiltä – valikoima koostuu tekstiileistä ja design-tuotteista.

Tämän vuoksi tulimme siihen tulokseen, ettei mainostekstiilit.com enää sivuston nimenä palvele meitä parhaiten, sillä edustamme niin paljon kaikkea muutakin kuin vain mainostekstiilejä.

Mainostekstiilit.com on nyt SkyPro.fi

Vuodesta 2009 ilmestynyt kuvastomme on nimeltään SkyPro ja olikin luonnollista, että esitämme jatkossa kuvaston ja verkkosivuston saman nimen alla. Tämän vuoksi mainostekstiilit.com on nyt skypro.fi.

Emme uusineet pelkästään sivustomme domainia vaan julkaisimme kokonaan uuden sivuston, joka on entistä toimivampi ja selkeämpi. Toivomme, että toteat saman uutta sivustoa käyttäessäsi. Mikäli huomaat korjattavaa voit kertoa siitä meille palautelomakkeella. Sivuston kehittäminen jatkuu aktiivisesti päivityksen jälkeenkin.

Selkeyttä ja yhtenäisyyttä

Sivustouudistuksen yhteydessä olemme tehneet myös muita päivityksiä, joilla on haettu yhtenäistä ilmettä. Yrityksemme Sky-Media Oy, verkkosivustomme ja kuvastomme SkyPro sekä tuotemerkkimme Sky ovat kaikki saman tyylisiä logojen osalta.

Tähdet tuikkivat mukanamme tulevinakin vuosina, mutta Sky-tuotemerkissä on jatkossa tähtinauhan sijaan yksi suuri tähti.

Vielä jotain uutta?

Kyllä! Jatkossa julkaisemme aiempaa enemmän tekstejä, sillä olemme lisänneet sivuston Ajankohtaista-osioon blogin. Toivomme, että viihdyt blogin parissa ja kenties löydät siitä myös inspiraatiota johonkin uuteen.

Kuten voit arvata, olemme todella innoissamme vuodesta 2016. Toivottavasti sinäkin olet – tervetuloa mukaan uuteen yhteiseen vuoteen!

SKY – Sinun Kanssasi Yhteistyössä