7.2.2016

Blogi: Kevään kick-off Helsingissä

Viime viikolla vietimme Helsingin Fashion Housessa sijaitsevassa Promotion Galleryssa kevään avajaisia. Avajaisissa esittelimme uudistetun SkyPro-ilmeen sekä kevään uutuustuotteita. Viikon odotetuin päivä taisi kuitenkin olla keskiviikko, jolloin meillä oli kaikkien tukkureiden yhteinen iltatilaisuus. Iltatilaisuudessa oli tarjolla ruokaa sekä juomaa, mutta illan kohokohta oli Jethro Rostedtin pitämä myyntikoulutus.

”Myynti on asiakkaan johdattamista haluttuun suuntaan ilman väkivaltaa”

Jethro teroitti, että myyjän asenne on kaiken lähtökohta: huippumyyjän tulee olla aina positiivisella asenteella liikenteessä, huonoa päivää ei voi olla. Kun asenne on kunnossa, voidaan keskittyä niihin asioihin, jotka tekevät myyjästä huippumyyjän. Mitkä ovat ne kolme asiaa, jotka tekevät jostakin myyjästä toista paremman?

1. TUOTETIETO
Myyjän täytyy aina tietää, mitä hän myy. Ihan sama, kuinka paljon tuotteita on valikoimassa, mutta myyjän on tunnettava ne kaikki. Tuotetietous herättää luottamusta asiakkaassa. Kun tunnet myymäsi tuotteet, asiakas voi luottaa sanaasi.

2. SYMPAATTISUUS
Huippumyyjä on sympaattinen ja tekee aina kauppaa niin kuin haluaisi itsellensä tehtävän.

3. TARKKAAVAISUUS
Huippumyyjä tarkkailee koko ajan asiakastaan. Hän tarkkailee asiakkaan reaktioita esimerkiksi siihen, kun asiakas kuulee tuotteiden hinnat.Me Sky-Mediassa olemme samaa mieltä erityisesti ensimmäisestä kohdasta: tuotteiden tunteminen on kaiken A ja O. Meillä on valikoimassamme yli 700 tuotetta ja pyrimme tuntemaan tuotteemme läpikotaisin. Aina uusien tuotteiden saapuessa valikoimaan, tutustumme niihin perinpohjaisesti, jotta osaamme varmasti kertoa niistä kaiken.

Tuotteemme ovat esillä Turun näyttelytilassamme ja Helsingin Fashion Housen Promotion Galleryssa, jossa niitä mielellämme esittelemme. Näyttelyissä voi tutustua tuotteisiin, vertailla ja sovittaa niitä. Sekä Turun toimistolta että Helsingistä on myös mahdollista lainata malleja, jotta niitä voi esitellä asiakkaille. Kannattaa kuitenkin olla etukäteen yhteydessä, jotta varmasti saat mallit tarvitsemassasi koossa ja värissä.

Järjestämme myös mielellämme tuotekoulutusta jälleenmyyjille. Tuotekoulutusta voidaan järjestää meidän tai jälleenmyyjän tiloissa. Kevään aikana järjestämme myös ympäri Suomea Roadshow-tapahtumia, joissa on nähtävillä kevään uutuustuotteet.