23.3.2016

Blogi: Kevät ja messut

Vuodesta toiseen ja säästä riippumatta yksi varma merkki keväästä on messut.
Liikelahjojen ja profiilivaatteiden osalta messuja järjestetään Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa ja myös Euroopan rajojen ulkopuolella. 

Kierrämme aktiivisesti messuja, sillä haluamme nähdä missä maailmalla mennään ja mitkä ovat uusimmat trendit alalla. Näiden lisäksi on mahtavaa saada tavata myös asiakkaita ja päämiehiä.

Messupaidat ja messukassit

Puuvillakassit ovat tyypillistä jakotavaraa messuilla. Meidän valikoimastamme suosituimpia messukasseja ovat W101 promo olkakassi, josta löytyy peräti 40 eri väriä sekä W104 messukassi, jota on saatavana 11 eri värissä.

Messutyöntekijöiden paidoissa tärkeimpiä asioita ovat laatu sekä värit. Ratkaisevaa paidan valinnassa voi olla myös se, että siitä löytyy riittävästi kokoja. Meiltä löytyy paidoista satoja erilaisia malleja, joten oli kriteeri sitten laatu, väri, koko – tai jotain muuta – löytyy meiltä kaikille sopiva paita.

Miten pukeutua messuosastolle?

Messuosastolla on pukeutuminen tietysti erityisen tärkeää. Messuilla edustavilta henkilöiltä toivotaan usein yhtenevää pukeutumista. Tyylikäs vaihtoehto messupukeutumiseen on teettää tehdastoimituksena kauluspaidat, jolloin kaikki kankaista, napinläpien sekä ompeleiden väreistä lähtien on täysin kustomoitavissa. Tehtaalla saadaan tehtyä myös kauluspaitojen merkkaukset valmiiksi. Toimitusaika kustomoiduille kauluspaidoille on noin neljä viikkoa.

Usein messuvaatteiden hankintaan saatetaan kuitenkin havahtua niin myöhään, ettei tehdastoimituskauluspaitoja enää ehditä tekemään. Silloin nopean ja näyttävän vaihtoehdon tarjoavat esimerkiksi Premierin värikkäät kauluspaidat, solmiot sekä huivit, joilla luot tyylikkään kokonaisuuden. > Linkki mallistoon

Jos messuosaston ilme on rennompi, sopiva asu voisi syntyä vaikkapa pikeepaidasta tai Baseball-takista ja lippiksestä. Värikkäät lippikset keräävät huomiota ja ovat paitsi näyttävä messuasuste, myös hauska jakotavara.

Erityisesti naiset saattavat olla sitä mieltä, että messuille on mukavampaa pukeutua omiin vaatteisiin, kukin parhaiten vartalolleen sopivasti. Tällöin yhdistävänä asusteena pukeutumisessa voi käyttää esimerkiksi tyylikästä Serpens tuubihuivia, joka toimii niin mekkojen kuin paitojenkin kanssa. Näyttävän huivin voit kietaista kaulaan monin eri tavoin. > Serpens pitkä tuubihuivi