11.4.2016

Blogi: Yksilölliset päähineet vaivattomasti

Olemme tehneet lakkitehtaamme kanssa yhteistyötä yli 20 vuotta ja voimme ylpeänä sanoa, että mitä tulee päähineasioihin, niin me olemme niissä kyllä aika hyviä. Meidän omat Sky-päähineet ovat olleet todella suosittuja ja tällä samalla luotettavalla tehtaalla voimme toteuttaa myös yksilöllisiä päähineitä tehdastoimituksena.

 

Mitä tehdastoimituspäähine tarkoittaa?
 
Tehtaallamme on mahdollista tehdä lähes kaikki päähinemallit. Tehtaalla päähineiden teko alkaa siitä, että etsitään sopiva kangasrulla. Sen jälkeen kankaasta leikataan sopivat palat päähinettä varten. Voit siis valita lippikseesi jokaisen paneelin erivärisestä kankaasta. Tai voit valita, että etupaneeli tai lippa on erivärinen kuin muu lippis.

Ennen kuin kankaat ommellaan päähineeksi, kankaaseen tehdään toivomasi painatukset ja brodeeraukset.  Koska nämä merkkaukset tehdään kankaalle jo ennen lakin muotoon ompelua, mahdollistaa se erikoisemmatkin yksilöinnit, kuten vaikkapa koko lipan kattavat brodeeraukset.
 
Tehtaalla on mahdollista tehdä myös näyttäviä 3D-brodeerauksia ja brodeeraukset voidaan tehdä vaikkapa lipan päälle tai kiristinnauhaan – paikkoja on siis käytettävissä enemmän kuin valmiiseen lakkiin tehtynä.

Lakin sisäpuoli on käyttäjälleen näkyvä ja nokkela mainospaikka - painata vaikka saumanauhoihin oma viesti tai logo. Vaihtoehtoja on paljon, sillä tehdastoimituslakit tehdään aina räätälöitynä sinun toiveesi mukaan.

Kankaan, brodeerauksien ja painatuksien lisäksi voit valita päähineeseesi juuri sellaisen kiinnitystavan, mitä haluat: haluatko lippiksen olevan snapback vai olisiko Flex-Fit-nauha mieluisampi? Tai haluaisitko ehkä metallisen soljen stanssattuna omalla logollasi? Kaikki on täysin sinun päätettävissäsi.

Tehtaalla onnistuvat myös trendikkäät lippatarrat ja tarrat on mahdollista tehdä myös hologrammina niin halutessasi.

 

Kesä on kohta täällä, vieläkö ehdin?
 
Tehdastoimituspäähineiden toimitusaika laivarahdilla on noin kolme kuukautta. Tilauksen tehtyäsi saat 30 päivän sisällä mallilippiksen, jonka hyväksyttyäsi aloitetaan erän tuotanto. Seuraava 30 päivää kuluu päähineidesi valmistukseen ja viimeisen reilun 30 päivän aikana päähineet tulevat laivarahdilla Suomeen.
 
Nopeimmillaan päähineet saadaan lentorahdilla jopa neljässä viikossa Suomeen, mutta tyypillisesti lentorahdilla lippikset tulevat noin kuudessa viikossa. Aikataulu tarkennetaan aina, kun malli on hyväksytty tuotantoon.

Nyt on siis vielä hyvin aikaa tilata yksilölliset ja erottuvat päähineet kesäksi. Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme päähineesi suunnittelussa.

Minimitilausmäärä tehdastoimituspäähineillä on 144 kappaletta.