13.5.2016

Blogi: Mikä ihmeen Tee Jays?

Tee Jays on brändinä suurelle osalle suomalaisia vielä melko tuntematon, mutta kaikki jotka ovat tutustuneet malliston tuotteisiin tai käyttäneet niitä, mitä luultavimmin muistavat tämän brändin. Tee Jays käyttää erittäin laadukkaita materiaaleja ja heidän vaatteensa ovat hyvin istuvia. 

Yhdysvaltalainen keski-ikäinen
 
Tee Jays on tänä vuonna 40 vuotias. Brändi on lähtöisin Alabamasta, Yhdysvalloista. Perustaja Terry Wylie halusi myydä maailman laadukkainta mainostekstiilipaitaa ja Tee Jaysin 
SOF-TEE-t-paita onkin tunnettu ympäri maailmaa. 

Tee Jays 
elastaania sisältävät T-paidat ovat erityisen joustavia ja palautuvat hyvin muotoonsa, koska niissä on elastaania joka silmukassa. Tee Jaysin vaatteet ovat katseenkestäviä ja sopivat hyvin myös kaupunkikäyttöön.


Svenstrupista Suomeen

Vuodesta 2002 Tee Jays on ollut tanskalaisomistuksessa ja heidän päämajansa sijaitsee nykyään Svenstrupissa, Tanskassa. Tee Jays panostaa erityisesti laadukkuuteen ja designiin, joka tosiaan näkyy heidän vaatteissaan. Vuodesta toiseen Tee Jaysin mallistoiden vaatteet ovat trendikkäitä ja hyvälaatuisia.

Tee Jays suosituimmat

Tee Jaysiltä suosituimpia t-paitoja ovat pitkäkuituisesta puuvillasta valmistetut interlock -paidat, niiden pehmeän materiaalin kuvataan hellivän kehoa yöpaidan lailla.

Myydyin pikeepaita on ollut vuosien ajan 
Deluxe Stretch Pikee. Se on laadullisesti ylivoimainen ja värivaihtoehtoja siitä löytyy peräti 23.
Pari vuotta sitten myyntiin tulleet 
Urban-collegetuotteet sekä Soft Shell- ja kevyttoppatakit ovat olleet niin ikään kovasti suosittuja.


> Tee Jays mallisto

> Tee Jays verkkoesite