8.9.2016

Blogi: Jokaisessa aamussa on mahdollisuus

Viime viikolla Promotion Galleryssa potkaistiin syksy käyntiin vauhdikkaasti. Keskiviikkona Tom Pöysti tarjosi meille viihdyttävän luennon otsikolla Tekemisen riemu ja tuska. Huumorin varjolla Pöysti tarttui vakaviin asioihin, saaden yleisön ratkeamaan nauruun, mutta antaen myös ajattelemisen aihetta.

Pöysti puhui muun muassa siitä, kuinka vaatimaton, mariseva, itsekeskeinen ja pohjattoman kateellinen suomalainen ihminen on. Lääkkeeksi tähän Pöysti tarjosi sitä, että oman navan sijaan suunnataan katseet ympäröivään maailmaan ja muihin ihmisiin – nähtäisiin enemmän hyvää kuin pahaa ja annettaisiin mahdollisuus.

Pöysti muistutti, että jokaisessa aamussa on uusi mahdollisuus ja vain sinä itse päätät, miten aloitat päiväsi. Voit joko katsoa varpaisiin ja todeta jo heti herättyäsi maristen, että ei tästäkään päivästä mitään tule tai voit jo aamulla suoristaa selkäsi ja päättää, että tänään otat kaiken vastaan avoimin mielin ja suhtaudut ilolla ja ylpeydellä siihen, mitä teet.

Älä petä itseäsi

Tom Pöysti kertoi isoisän olleen hänen elämässään hyvin merkittävä ihminen. Hän oli oppinut isoisältään paljon sekä saanut elämänohjeita. Yksi tärkeimmistä kuului suunnilleen näin:
”Pojat, se on katsokaas sillä tavalla, että lumitöitä, halkopinoja, näyttelemistä ja kaikkia maailman töitä voi tehdä vain kahdella tavalla: hyvin – ja helvetin hyvin! Kaikki muu, pojat, ei ole verokortin huijaamista vaan itsepetosta. Meille itselle jää paha mieli, kun työt on huonosti tehty.”

Pöysti muistutti, että minkä asian tahansa tekeekin, niin se täytyy tehdä kerralla niin hyvin, ettei sitä tarvitse tehdä myöhemmin uudelleen.

SkyPro odottaa ilolla loppuvuotta

Me olemme tänä syksynä erityisen innoissamme, sillä päämiehiltämme on tullut syksylle ja talvelle hienoja uutuuksia ja lisäksi valikoimamme täydentyy muutamilla täysin uusilla tuotemerkeillä.

Promotion Galleryssa esittelimme Cross nahkatuotteet, jotka sopivat erityisen hyvin joululahjoiksi, mutta tietysti myös mihin tahansa muuhun vuodenaikaan annettaviksi lahjoiksi. Norjalaiselta Babette tuotemerkiltä saamme lähiaikoina valikoimaan tyylillisesti Brabantian tuotteiden kanssa yhteensopivan design-keittiötuotteen.Uutuuksien lisäksi Promotion Galleryssa oli esillä joululahjoja sekä niihin uusia pakkauksia. Olemme täydentäneet lahjapakkausten valikoimaa paperikasseilla, joissa on tähden muotoinen ikkuna. Paperikassia on saatavilla kolmessa värissä ja neljässä koossa.