15.9.2016

Blogi: Bongaa tutut tuotteet televisiosta

Yksi takuuvarma merkki syksyn alkamisesta on uudet tv-sarjat. Yksi tämän syksyn uutuuksista on jo ensimmäisillä jaksoillaan suuren suosion saavuttanut Ota rahat ja juokse tositelevisiosarja.

Ohjelmassa kilpailijoiden tehtävänä on piilottaa 10 000 euroa sisältävä rahasalkku tunnin aikana niin, etteivät etsivät löydä sitä seuraavan 48 tunnin aikana. Kilpailijat otetaan kiinni kuin oikeat rikolliset ja suljetaan putkaan 48 tunnin ajaksi. Heitä kuulustellaan tiukasti monta kertaa tuona aikana. Samalla etsivät tutkivat kilpailijoiden kulkemaa reittiä kuulustelijoiden antamien vihjeiden mukaan.

Mikäli etsivät eivät kuulustelijoiden avulla löydä salkkua 48 tunnin aikana, kilpailijat saavat pitää rahat. Ohjelma perustuu amerikkalaiseen Take the Money and Run -nimiseen formaattiin.

SkyPro tuotteet mukana

Sarjan etsivillä on päällään suositut Tee Jays Deluxe Strech -pikeet sekä monikäyttöiset Result SoftShell -takit. Kuulustelijat puolestaan ovat pukeutuneet Premier kauluspaitoihin, joita löytyy valikoimastamme peräti 30 eri värissä. Sellissä ja kuulusteluissa kilpailijoilla on päällään suositut Fruit of the Loom T-paidat, collegepaidat sekä collegehousut.

Olemme tarjonneet ohjelman vaatteet veloituksetta.

Bongaa tuotteemme Maikkarilta perjantaisin klo 20.05. Minne sinä piilottaisit 10 000 euroa?