7.3.2017

Blogi: Helly Hansen - Kelpaa maajoukkueille, kelpaa meille

 


Maastohiihto on perinteisesti nähty yhtenä Suomen kansallislajeista ja mikä olikaan sopivampaa kuin se, että saimme satavuotiaan Suomen kunniaksi MM-kilpailut Lahteen. 

Lahden kilpailuja ja Suomen mitalitaistoja seuranneena ei voinut välttää näkemästä kahta kirjainta suomalaisten kilpailijoiden vaatteissa: sinisissä kilpailuasuissa seisoi valkoisella HH, Helly Hansen.

Jatkuvaa kehitystä jo 140 vuoden ajan

”Helly Hansen on tunnettu premium-merkki ja kasvava brändi Suomessa”, kommentoi Suomen Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala vahvistaessaan yhteistyösopimuksen Helly Hansenin kanssa.

On totta, että viime vuosina varsinkin Helly Hansenin takkeja on näkynyt katukuvassa erityisen paljon. Helly Hansenin vaatteille ja asusteille ominaista on tyylikäs, Skandinaavinen design sekä kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin soveltuvat materiaalit.

Helly Hansenin pitkä historia tekee yrityksestä todella ainutlaatuisen alallaan. Helly Hansen kehitti ensimmäiset taipuisat ja vedenkestävät kankaat jo yli 130 vuotta sitten, loi ensimmäisen fleecekankaan vuonna 1961 ja esitteli ensimmäiset tekniset alusasut 1970-luvulla. 

Helly Hansen on alusta asti ollut edelläkävijä sekä työ- että vapaa-aikaan tarkoitettujen teknisten vaatteiden valmistajana. Jatkuva halu kehittyä ja kehittää yhä laadukkaampia materiaaleja, on nostanut Helly Hansenin yhdeksi alansa kirkkaimmista tähdistä. 

Helly Hansenin suosituimmat 

Crew Midlayer -takit saatiin SkyPro valikoimaan syksyllä 2015 ja ne on otettu erinomaisesti vastaan – eikä syyttä, sillä takit ovat juuri sopivia Suomen vaihtuvaan säähän. Teknisten ominaisuuksien lisäksi takki on sporttinen, joten se sopii esimerkiksi joukkueiden takiksi, mutta toisaalta myös niin siisti, että se sopii hyvin myös business-puolelle. 

Olemme juuri saaneet varastoomme kauden uutuuksia, joista Crew Insulator -takin odotetaan Crew Midlayerin ohella nousemaan yhdeksi suosikiksi. Olemme saaneet naisille myös toivottuja pidempiä takkeja, kun Aden ja Belfast saapuivat varastoomme mustana ja valkoisena.

Suosituimpia Helly Hansen Workwear työvaatteita ovat Haag-takit, Berg-takit sekä Hay River -neulosfleecet. Uuteen trendikkääseen Magni-sarjaan kannattaa myös ehdottomasti tutustua.

> Helly Hansen mallisto