19.4.2017

Blogi: Anna lahja, jolle on käyttöä

Kaikki ihmiset käyttävät näitä joka päivä, jotkut myös öisin. Ne katoavat helposti ja aamuisin kuluu paljon aikaa etsintöihin. Kadonnut pari harmittaa ja jos toiseen tulee reikä, heitetään molemmat yleensä pois. Aivan oikein, kyseessä ovat tietenkin sukat.


Suuri sukkakato

 
On suuri julkinen salaisuus, että pesukoneet syövät sukkia, mutta kuinka paljon ne niitä oikein syövät? Taloustutkimus selvitti vuonna 2012, että Suomessa katoaa vuosittain noin 3,5 miljoonaa sukkaa. Tutkimuksessa oli tarkasteltu ainoastaan aikuisten sukkia, joten todellisuudessa määrä on varmasti vieläkin suurempi.
 
80 % tutkimukseen vastanneista ilmoitti heittävänsä sukkaparin roskiin, kun se kuluu tai jos sukkiin tulee reikiä. Vain 10 % vastanneista ilmoitti parsivansa reikäisiä sukkia. Sukille on siis jatkuvasti tarvetta.

Samaisessa tutkimuksessa selvitettiin myös, minkä värisiä sukkia suomalaiset suosivat. Tutkimuksesta kävi ilmi, että suomalaiset haluavat olla mustasukkaisia, sillä peräti 75 % ilmoitti suosivansa mustia sukkia. Vastaajista 6 % ilmoitti käyttävänsä mieluiten valkoisia sukkia. Tutkimuksessa todettiinkin värin olevan tärkein kriteeri sukkia valitessa.

Onnistunut mainoslahja

Hyvä liikelahja on sellainen, jolle kaikilla on tarvetta. Tämän vuoksi sukat ovat vuodesta toiseen hyvä valinta. Sukat ovat myös siitä hyvät, että yksi koko käy useammalle eri kokoiselle jalalle. Sukkaostoksilla on siis hyvät mahdollisuudet osua oikeaan.
 
Valikoimamme laajeni tänä vuonna sukilla, kun saimme Fruit of the Loomin sukat valikoimaamme. Sukat toimitetaan kolmen parin pakkauksissa ja saatavilla on niin varrellisia sukkia kuin nilkkasukkiakin. Molempia malleja on saatavilla niin mustana ja valkoisena kuin myös kolmen värin lajitelmana, josta löytyy mustat, valkoiset ja harmaat sukat.  


> Tutustu mallistoon