8.5.2017

Blogi: Raappa-asuista supermukaviin collareihin

Kun puhutaan raappa-asuista, joutuvat nuoremmat ottamaan Googlen esille ja kaivamaan tietoa, mistä puhutaan. Vanhemmat, jotka ovat eläneet nuoruutensa sanakirjojen eivätkä hakukoneiden kanssa, muistavat collegeasujen edeltäjät hyvin.

Kauas on tultu niistä päivistä monessakin mielessä ja yksi näistä on vaatteiden materiaalit. Nykyaikaiset collegeasut on supermukavat yllä ja huolettoman helppohoitoiset – silitystä ei kaivata. Tänä keväänä lanseeratut Russellin 
HD-sarjan colleget ovat juuri tätä: todelliset ”pese ja pidä” -vaatteet.

Supermukavat ja trendikkäät HD-colleget
 
Russell toi mallistoonsa pari vuotta sitten 
HD T-paidat, jotka ovat olleet todella suosittuja. Tänä vuonna mallistoon saatiin kevyet collegetuotteet. Vähittäiskaupasta tuttu, muodikas ja nukkaamaton sisäpinta tuntuu kivalta ihoa vasten eikä vaadi allensa edes T-paitaa.

Miellyttävän materiaalin lisäksi HD-sarjan colleget tarjoillaan herkullisissa väreissä. Materiaaliltaan colleget ovat 65 % polyesteria ja 35 % puuvillaa, minkä ansiosta nämäkin paidat sopivat mainiosti sublimoitaviksi. Kuten saman sarjan T-paidoissa, myös collegeissa on irrotettava tuotelappu, joten voit halutessasi brändätä tuotteet itse. 
Istuvuus tuo käyttömukavuutta

Naisille ja miehille on omat mallinsa ja molemmille on saatavilla niin collegepaita ja huppari kuin myös collegehousut. Sekä yläosat että housut ovat malliltaan hyvin istuvat. Housujen lahkeet eivät ole lepattavat purjeet kuten raappahousuissa vaan lahkeet ovat kapeat ja istuvat. 

Niin collegepaidassa kuin hupparissakin on hienosti hartialinjaa myötäilevät raglanhihat. Raglanhihassa on perinteisesti istutettuun hihaan verrattuna parempi liikkuvuus. Tämä on tiedetty jo 1800-luvulla, jolloin Waterloon sodassa kätensä menettäneen sotamarsalkka Lordi Raglanin vuoksi hihat alettiin ommella eri tavalla. Näin syntyi hiha, jonka tunnemme nykyään raglanhihana. Se myötäilee hartialinjaa, on helpompi pukea päälle eikä rajoita liikerataa, kuten perinteisellä tavalla ommeltu hiha. Tämä tarina on tosi ja sen löytää sukupolvesta riippumatta niin sanakirjasta kuin hakukoneestakin.


> Russell HD Colleget
> Koko Russell HD mallisto