22.5.2018

Blogi: Holebrook - vaatteet kuin rantakivet

 LAATUA, TYYLIÄ JA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

Jokaisella meillä on varmasti joskus ollut vähintäänkin yksi sellainen luottovaate, joka on pysynyt käytössä vuodesta toiseen. Yleensä tällaiset luottovaatteet ovat materiaaleiltaan sellaisia, että ne tuntuvat päällä mukavilta ja kestävät hyvin, ainoastaan pehmenevät käytössä. Luottovaatteet ovat yleensä myös toimivia ja sen takia ne onkin niin kiva laittaa päälle kerta toisensa jälkeen. Juuri tällaisia ovat ruotsalaisen Holebrookin vaatteet.

VAATTEET KUIN RANTAKIVET

Holebrookin vaatteissa näkyvät sen juuret: pohjoismainen saaristo ja meri. Tuotteita onkin verrattu rantakiviin: ne on tehty kestämään ja vanhenemaan arvokkaasti ajan mukana. Vaatteet ovat klassisen tyylikkäitä, mukavia, huolellisesti valmistettuja ja ajattomia. Laadukkaat materiaalit varmistavat sen, että itse tuotteet kestävät aikaa yhtä hyvin kuin niiden design.

Suurin osa Holebrookin käyttämistä puuvillalangoista on orgaanisia. Orgaanisen puuvillan lisäksi vaatteissa on materiaalina käytössä mm. pellava, merinovilla, alpakkavilla sekä mohair. Kaikki Holebrookin vaatteet valmistetaan Euroopassa.

 TUULENPITÄVÄT NEULEET

Holebrookilla tuotteiden suunnittelussa kiinnitetään yhtälailla huomiota toimivuuteen ja designiin kuin laatuun ja käyttömukavuuteenkin. Tämän ajatuksen ympärille Holebrook on aikanaan myös perustettu: yhdistelmään itsesuunniteltua neulosta ja tuulelta suojaavuutta. Nykyään Holebrookin mallistoon kuuluu toki paljon muutakin neuleiden lisäksi, mutta klassikoiksi muodostuneet tuulenpitävät neuleet ovat edelleen vahvasti mukana. Ne ovat paitsi kauniita ja kestäviä, myös äärettömän käytännöllisiä ja monipuolisia. Tuulelta suojaavat neuleet ovat omiaan purjehduksessa ja golfauksessa mutta myös vaikkapa kesäteatterissa ja kaupunkilomalla. Neuleet ovat pehmeitä ja mukavia päällä, ja niihin on vaikeaa olla ihastumatta.
 

> Holebrook mallisto